Dansöz Oyunu

Tiyatro Bölümü'nün Yaratım Atölyesi dersi kapsamında sahneleyeceği oyunların ilki olan 'Dansöz', 4 Nisan 2024 tarihinde prömiyer yapacak. Doç. Dr. Esra Çizmeci'nin yönettiği ve üçüncü sınıf öğrencilerimizden Almina Durğan'ın oynadığı 'Dansöz', Güzel Sanatlar Fakültesi NFK Tiyatro Salonunda seyirciyle buluşacak. Oyununun müziklerini Tiyatro Bölümü öğrencileri Sıla Estel Giritlioğlu, Burcu Doğru ve Fırat Soyukaya yaparken. oyunun dekor tasarımında ise Tekstil ve Moda Tasarımı öğretim elemanları Doç. Gülşah Polat ve Öğr. Gör. Şule Günal görev alıyorlar. Çok sayıda Tiyatro Bölümü öğrencisinin reji uygulama ve teknik destekte önemli katkılar sundukları 'Dansöz', prömiyer tarihinin ardından 18 Nisan 2024'te tekrar seyirciyle buluşacak.