ÇOMÜ GSF Tiyatro Bölümü

ÇOMÜ Tiyatro Öğrencileri "yüz yıllık Söz" Etkinliğine Katıldı

Bursa Nilüfer Belediyesi'nin Cumhuriyet'in 100.yılı kapsamında düzenlediği ve Nilüfer Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Daltaban tarafından tasarlanan ve yönetilen "yüz yıllık Söz" isimli okuma performansı, 12 Kasım 2023 tarihinde Nilüfer Balat Atatürk Ormanı'nda gerçekleştirildi. Cumhuriyet Dönemine ait 100 romanın, 100 tiyatro öğrencisi tarafından okunduğu performansta Tiyatro Bölümü öğrencilerimizden Cansu Maral Çelik, Duygu Kula, Elif Ağören, Ergin Keskin, Mehmet Mert Çevik, Nuri Cabaroğlu, Sıla Estel Giritlioğlu, Simge Arıcan, Tuğçe Ateş ve Yasemin Yancı yer aldı. Farklı okullardan tiyatro öğrencilerini bir araya getiren ve eşsiz bir performans deneyimi sunan bu etkinlikte emeği geçen Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Tiyatrosu yetkililerine teşekkür ediyor, performansa katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.