'Dört Mevsim' Prömiyeri Yapıldı

Tiyatro Bölümü son sınıf öğrencilerinin Oyun Projesi dersi kapsamında çalıştıkları oyunların üçüncüsü, 24 Nisan 2024 akşamı sahnelendi. Son sınıf öğrencimiz Melih Karlık'ın yönettiği ve Arnold Wesker tarafından kaleme alınan 'Dört Mevsim' isimli oyun, Güzel Sanatlar Fakültesi NFK Tiyatro Salonu'nda ilk kez seyirciyle buluştu. Geçmişte yaşadıkları ilişkilerin travmalarını atlatamamış bir çiftin, dört mevsimlik bir zaman diliminde yaşadıkları zorlu yüzleşmeyi konu alan oyunda, Tiyatro Bölümü son sınıf öğrencileri Melih Karlık ve Sıla Estel Giritlioğlu rol aldılar. Oyunun sahnelenmesinde Tiyatro Bölümü öğrencileri Rana Erol, Nuri Cabaroğlu, Yiğit Furkan Atcı, Cansu Maral Çelik, Nil Ergen ve Salihcan Saban'ın yanı sıra Resim Bölümü öğrencileri Can Horasanlı ve Mertcan Karakoç da görev aldı.

Tiyatro Bölümü'nün Oyun Projesi ve Yaratım Atölyesi dersleri kapsamında dönem sonuna kadar sahneleyeceği oyunların duyuruları, https://www.instagram.com/comutiyatro hesabından takip edilebilir.