FAUST İkinci Kez Seyirciyle Buluştu

"Tiyatro Bölümü 2023 Yılını Oyunlarla Uğurluyor" başlığıyla duyurulan gösterimlerin ikincisi FAUST ile gerçekleştirildi. Oyun, 20 Aralık 2023 akşamı NFK Tiyatro Salonu'nda yoğun bir seyirci kitlesi ile buluştu. Tiyatro Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Esra Çizmeci'nin yönettiği, Dr.Öğr.Üyesi V.Özge Zeren'in dramaturgisini yaptığı oyunun hareket danışmanlığını Dr.Öğr.Üyesi Şebnem Yüksel, müzik danışmanlığını ise Öğr.Gör.Yonca Yüksel yaptı. Oyunun sahne dekor ve görsel tasarımını Resim Bölüm Başkanı Prof.Hakan Daloğlu ve ekibi; kostüm tasarımını ise Tekstil ve Moda Tasarımı öğretim elemanları Dr.Öğr.Üyesi Gülşah Polat ve Öğr.Gör. Şule Günal yaptı. Oyunda Tiyatro Bölümü öğrencilerinden Yiğit Furkan Atcı, Nuri Cabaroğlu, Estel Giritlioğlu, Duygu Kula, Melih Karlık, Rana Erol, Yasemin Yancı, Cansu Maral Çelik, Burcu Doğru, Mehmet Kılıç ve Simge Arıcan rol aldı. Yoğun ilgi gören oyun, Bahar döneminde gösterimine devam edecek. Tiyatro Bölümü'nün Aralık ayı son oyunu olan Kafka: Baba ve Oğul ise 26 Aralık 2023 akşamı saat 20'de NFK Tiyatro Salonu'nda izleyiciyle buluşacak.