Jülide Kural ile Kariyer Söyleşisi

Değerli oyuncu Jülide Kural, 17 Kasım 2023 tarihinde NFK Tiyatro Salonu’nda Tiyatro Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. Kariyer Söyleşileri kapsamında gerçekleşen ve Tiyatro Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. V. Özge Zeren’in moderatörlüğünde gerçekleşen buluşmada Jülide Kural, oyunculuk ve tiyatro üzerine eşsiz bir söyleşi gerçekleştirdi. Kendi oyunculuk deneyimlerini ve tiyatro yaklaşımını paylaşan Kural, öğrencilerimize mezuniyet öncesi ve sonrası için önemli tavsiyelerde bulundu. Kural’ın etkileyici tiyatro ve felsefe birikimi ile yaptığı konuşma, bölüm öğrencilerimiz için önemli bir motivasyon oldu. Öğrencilerimizin yönelttiği sorulara samimi ve ufuk açıcı yanıtlar veren Jülide Kural’a bu güzel söyleşi için çok teşekkür ediyoruz.