That One Day Üsküp'te Sahnelendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat ve Tasarım Etkinlikleri Dış Paydaşı Kuzey Makedonya’da Sanatseverlerle Buluştu

Tiyatro Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Şebnem Yüksel’in koreografisini yaptığı ve icra ettiği tek kişilik performans/dans gösterisi “That One Day”, 6 Temmuz 2023 tarihinde Üsküp Arnavut Tiyatrosu’nun küçük salonunda prömiyer öncesi ön gösterim yaptı. Makedonya Kültür Bakanlığı ile ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi arasında protokolü yapılan “Zaman, Mekan, Yol” isimli ortak sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen gösterimde, üçüncü sınıf öğrencilerimizden Yiğit Furkan Atcı ışık kumandada; birinci sınıf öğrencilerimizden Burcu Doğru ise ses kumandada görev aldı. Makedonya Kültür Bakan Yardımcısı Daim Luçi, ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yeşim Zümrüt ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kenan Saatçioğlu’nun ve proje kapsamında Üsküp’te görevli olan fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencileri de izleyiciler arasında yer aldı.