Timur Acar ve Çetin Kaya ile Söyleşi ve Dış Paydaş Toplantısı

Tiyatro ve sinema oyuncusu Timur Acar ve bölümümüzün ilk mezunlarından Çetin Kaya,14 Mart 2024 tarihinde bölümümüzü ziyaret ettiler. Hem dış paydaş toplantısı hem de mezun etkinliği olarak gerçekleşen buluşma, Tiyatro Bölümü öğrencileriyle kariyer planlama üzerine yapılan söyleşi ile başladı. Timur Acar ve Çetin Kaya, öğrencilerimizle tiyatro, sinema ve televizyon sektöründeki deneyimlerini paylaştılar ve mezuniyet sonrasında atmaları gereken adımlar konusunda önerilerde bulundular.  Ardından Tiyatro Bölümü Başkanı Dr.Öğr.Üyesi V.Özge Zeren ve Arş.Gör. Zafer Öncül'ün katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda paydaşlarımızın eğitim-öğretim süreçlerimiz hakkındaki görüş ve önerileri alındı, ilerleyen süreçlerde gerçekleştirilebilecek işbirlikleri konusunda fikir birliği sağlandı.