Tiyatro Bölümü 2023-2024 Dönemini Bölüm Oryantasyon Toplantısı İle Açtı

"Tiyatro Bölümü, 2023-2024 dönemini 2 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirdiği bölüm oryantasyonu ile açtı. Oryantasyon programı kapsamında, NFK Tiyatro Salonu'nda önce bölüm öğretim elemanları ve birinci sınıf öğrencileri ile buluştu. Bölümü yeni kazanan öğrencilerle gelenekselleşen tanışma çemberi kuruldu, eğlenceli bir tanışma çalışması yapıldı ve bölüm hakkında gerekli bilgiler paylaşıldı. Birinci sınıflarla yapılan ilk buluşmanın ardından üst sınıflardaki öğrencilerimiz de toplantıya katılım sağladılar. Bütün öğrencilerin birbirleriyle tanışma ve kaynaşması için yapılan teatral çalışmanın ardından bütün öğrencilere bölümün işleyişi hakkında bilgi verildi. Soruların yanıtlanmasının ardından çekilen bölüm fotoğrafı ile oryantasyon toplantısı sonlandı."