Tiyatro Bölümü ile İŞKUR Arasında Dış Paydaş Toplantısı

Tiyatro Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi V.Özge Zeren ve Arş.Gör.Zafer Öncül, 06 Ekim 2023 tarihinde dış paydaşlarımızdan İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz ile bir araya geldi. Toplantıda İŞKUR’u anaokulu ve ilköğretim 1.sınıf öğrencilerine anlatabilmek için bir tiyatro oyunu yapılması üzerine görüşüldü. Görüşme sonucunda, İŞKUR’u ve kayıtlı çalışmanın önemini erken yaşlarda çocuklara aşılamayı hedefleyen bir oyun yapılmasına karar verildi. Dr.Öğr.Üyesi V.Özge Zeren’in koordine edeceği ve dramaturgi danışmanlığı yapacağı, Arş.Gör.Zafer Öncül’ün reji ve oyunculuk danışmanlığı yapacağı oyunu, Lisans 2.sınıf öğrencilerimizin oynaması planlanmıştır. Projenin hayata geçirilmesi için ÇOMÜ ile İŞKUR arasında en kısa zamanda bir protokol imzalanmasına karar verilmiştir.