ÇOMÜ GSF Tiyatro Bölümü

Tiyatro Bölümü’nden 100.Yıl Video Performansı

Tiyatro Bölümü öğretim elemanlarından Öğr.Gör.Yonca Yüksel, Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında bir video performans çalışması gerçekleştirdi. Video performansta, Turan Manafzade’nin sözlerini yazdığı ve bestelediği 100.Yıl Marşı koro olarak seslendirildi. Koro şefliğini ve piyano eşliğini Öğr.Gör.Yonca Yüksel’in yaptığı marşı, öğrencilerimiz Almina Durğan, Burcu Doğru, Cansu Maral Çelik, Emrullah Kurt, Ergin Keskin, Ezgi Bahar Aydoğan, Melih Karlık, Salihcan Saban, Sıla Estel Giritlioğlu ve Yiğit Furkan Atcı seslendirdi. Çekimleri Korffman Kütüphanesi’nde Saygın Mavinil tarafından yapılan ve kurgulanan video, fakültemizin düzenlediği Çevrimiçi Uluslararası Karma Cumhuriyet Sergisi kapsamında 29 Ekim- 29 Kasım 2023 tarihleri arasında yayında olacak.

Performansın videosu için lütfen tıklayın.