Üniversite Oryantasyonu'nda Tiyatro Bölümü Rüzgarı

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Üniversite Oryantasyon Toplantısı'nda bölümümüz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Buket Deniz'in yazıp yönettiği, Öğr. Gör. Yonca Yüksel'in müzik danışmanlığı, Arş. Gör. Zafer Öncül'ün konuşma koçluğu yaptığı "Rüzgarın Rehberliğinde" isimli teatral performans yoğun bir seyirci kitlesi ile buluştu. Oyunuda, ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerimizden Burcu Doğru, Emrullah Kurt, Mehmet Mert Çevik, Mehmet Kılıç, Simge Arıcan, Tuğçe Ateş, Zeynep Nur Tolgay rol aldı. Okulumuzu yeni kazanan öğrencilere Çanakkale'yi ve ÇOMÜ'yü  tanıtan teatral performans büyük beğeni topladı. Gösterimin ardından, Tiyatro Bölümü dördüncü sınıf öğrencimiz Sıla Estel Giritlioğlu, ÇOMÜ ailesine yeni katılan öğrencilerimize ÇOMÜ'lü olmakla ilgili düşünce ve duygularını paylaştığı samimi bir konuşma yaptı, fakültemiz ve bölümümüz adına tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.