'Yalancının Resmi' Oyunu 27 Mart Dünya Tiyatro Gününde Prömiyer Yaptı

Tiyatro Bölümü’nün ‘Yalancının Resmi’ isimli oyunu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde prömiyer yaptı. Arş.Gör. Zafer Öncül’ün yönettiği oyunda son sınıf öğrencileri Abdulsamet Taş, Duygu Kula, Elif Ağören, Ergin Keskin, Melih Karlık, Nuri Cabaroğlu, Rana Erol, Sıla Estel Giritlioğlu, Yasemin Yancı ve Yiğit Furkan Atcı rol aldılar. Tiyatro Bölümü birinci sınıf öğrencileri Beyza Çoban ve Salihcan Saban ise oyun öncesinde 2024 yılı '27 Mart Dünya Günü' ulusal ve uluslararası bildirilerini okudular. Prömiyere Rektör yardımcılarımız Prof. Evren Karayel Gökkaya, Prof.Dr. Dinçay Köksal ve Dekanımız Prof. Yeşim Zümrüt de katıldılar. Son sınıf öğrencilerimizin mezuniyet oyunu olan ‘Yalancının Resmi’ dönem sonunda tekrar izleyicilerle buluşacak.